Sportdag, bedrijfsfeest, team building uitje, muziek of cultureel festival, benefiet bijeenkomst of Braziliaanse party; breng je evenement tot leven met Grilo Capoeira. Boek ons voor energieke workshops, demonstraties en optredens voor capoeira, sambamuziek of percussie.


 

Vraag een offerte aan!

gratis proefles capoeira amsterdam Leiden


 

Workshop Capoeira

Grilo Capoeira is al meer dan 25 jaar actief in Nederland met workshops voor kids, volwassenen, ouderen en ook voor personen met een beperking. Het interactieve karakter van de workshops, maakt het een vrolijke ervaring voor iedereen. Om deel te kunnen nemen aan de workshops hoef je helemaal geen superatleet te zijn. Het maakt niet wat voor lichaamsbouw je hebt. Door de veelzijdigheid van capoeira, zijn de workshops toegankelijk voor alle doelgroepen. De combinatie van spel, beweging, muziek, zang, dans en het gezamenlijk creëren van energie, zorgt ervoor dat alle deelnemers actief kunnen participeren. Na onze workshops gaat iedereen met een levendig gevoel en een grote glimlach naar huis. Naast deze capoeira clinics bieden wij ook workshops percussie aan, gericht op afro-braziliaanse ritmes.

Capoeirademonstratie

Grilo Capoeira is te boeken voor energieke demonstraties voor ieder type evenement. De meeslepende beats van de capoeiramuziek en de indrukwekkende acrobatische bewegingen, brengen elk evenement tot leven. Tijdens de demonstraties is er interactie met het publiek. Om de energie van de muziek te verhogen zal het publiek gevraagd worden om mee te klappen op het ritme van de trommels. Daarnaast kan het gebeuren dat mensen uit het publiek gevraagd worden om mee te doen in de roda of er kan een capoeira- of percussieworkshop plaatsvinden naast de demonstratie.

Zie ook:
Capoeirales voor volwassenen en jongeren
Capoeirales voor kinderen
Wat is capoeira?