Capoeira Kidsroda Voorjaar 2017

Op zaterdag 8 april vindt er weer een Grilo Capoeira Kidsroda plaats.

Kidsdag: 14.00 – 15.30 uur
Volwassenen: Vanaf 15.00 uur
Locatie: Gymzaal van Grilo Capoeira Leiden, P.C. Hooftlaan 13

Op deze dag komen we met alle leerlingen van Grilo Capoeira samen om capoeira te spelen. Alle kids uit Leiden, Zoetermeer, Voorschoten en Amsterdam zijn uitgenodigd om erbij te zijn. Zoals altijd staat plezier maken bij ons voorop. Het leuke aan deze dag is dat de kids de mogelijkheid krijgen om elkaar en de verschillende leraren te leren kennen. Dit is je kans om ook aan anderen te laten zien welke stoere moves je hebt geleerd op de training. Ouders zijn uiteraard welkom om te kijken en de volwassen capoeiristas zijn welkom om te helpen met muziek en voor de goede energie.

Zorg ervoor dat je om 13.50 uur aanwezig bent om je om te kleden. Neem je instrumenten en natuurlijk je capoeirakleding mee. Ook is het goed om wat te eten en drinken mee te nemen.

Vanaf 15.00 uur komen de volwassenen. We zullen dan allen gezamenlijk een Roda doen; de kids, de volwassenen en mestre Grilo. Vanaf 15.30 uur gaan we verder met de Roda voor de volwassenen. Geen training, gewoon even lekker capoeira spelen op je vrije zaterdag. Neem je instrumenten en je grootste glimlach mee!

Tot zaterdag!

capoeira for kids leiden voorschoten amsterdam
Zie ook:
– capoeira voor kinderen
– 
workshop capoeira
– 
capoeirademonstratie
– wat is capoeira?

Location: Grilo Capoeira Leiden, P.C. Hooftlaan 13